Table d’hôte

Dagelijks serveren wij tussen 8.00 en 10.00 een Villa-Verte-ontbijt met ruime keus uit goede producten. Het zal u aan niets ontbreken.

Het ontbijt staat voor u klaar in onze ontbijtzaal op de eerste etage met uitzicht op de tuin. Bij mooi weer staan de grote ramen open en hoort u de vogels. Als het weer het toelaat is er buiten een intiem ontbijtterras, maar u kunt ook terecht onder de overdekte pergola.
U hoeft alleen maar wakker te worden en te kiezen voor uw eigen Villa Verte Experience.

Voor de avonden zijn er in de regio voldoende opties om buiten de deur te eten, maar niet alles is dichtbij. Daarom serveren wij zeven maal per week een table d’hôte. U eet dan gezellig met ons mee.

Table d’hôte betekent dat wij samen met onze gasten eten in onze prachtige salle á manger, de originele art-deco dinerkamer die nog ingericht is met de meubels van de eerste eigenaar. Aan een prachtig gedekte tafel serveren wij rond 19.30 uur een menu dat u vooraf kunt reserveren. Bij goed weer dineren we buiten in de tuin.
Omdat wij geen professioneel restaurant zijn, is koken voor veganisten of gasten met allergieën voor ons niet haalbaar.
U kunt per dag beslissen of u wilt mee-eten of niet.

De kosten van ons driegangenmenu bedragen € 25 euro per persoon, exclusief drank. Wijn wordt geserveerd per glas of per fles. Bij speciale wensen nemen we u graag mee onze wijnkelder in.

0

1

2