Wie zijn wij

Onze Villa Verte Experience

We waren gelukkig, die zomer in 2021. Emiel werkte voor een groot uitgeverijconcern, Eveline schreef boeken en artikelen voor Nederlandse magazines en kranten. We waren verliefd en misten helemaal niets. Of héél misschien een klein tikkeltje avontuur?

Misschien was het tijd voor een rondreis. Even terug naar de basis. Samen maandenlang in een camper, dwars door Europa. Dat was het plan. En zomaar ineens, tijdens die lange reis van Griekenland via Albanië en Bosnië-Herzegovina naar Frankrijk, zagen we dat prachtige maar totaal vervallen en vergeten groene huis in Saint-Mathieu. We schudden onze hoofden en reden door. Om vervolgens de volgende dag weer terug te keren.

Nooit hadden we gefantaseerd over emigreren. Wat hadden wij nou met Frankrijk? Helemaal niets. Maar dat huis… het betoverde ons! In Frankrijk zeggen ze: coup de foudre: liefde op het eerste gezicht. En dat was precies wat het was. Daarnaast werden we verliefd op de manier van leven en wonen en de prachtige omgeving, waar de tijd soms echt heeft stilgestaan.
We kochten de villa, koppig en vol dromen. De verbouwing was een weg vol tegenvallers en rampen. Maar nu is onze Villa Verte klaar.

We verheugen ons op alle ontmoetingen en op het delen van dromen met onze gasten. Wij zijn er klaar voor. U ook?

Emiel en Eveline (en poes Wickie)